Home > Opdrachtgevers
Opdrachtgevers

Opdrachtgevers

Vriens Archeo Flex is een betrouwbare speler in de markt als het gaat om het snel leveren van kwalitatief hoogwaardige kandidaten. Met een team van 6 medewerkers staan wij klaar om uw vacature direct op te pakken en de voor u best passende kandidaten te selecteren. Hierbij kunnen wij putten uit een bestand van ruim 2000 kandidaten, met wie wij allemaal persoonlijk hebben kennisgemaakt, maar maken wij uiteraard ook graag gebruik van social media en andere de hedendaagse selectiemiddelen voor het aanspreken van een nog groter publiek.

Wij toetsen zowel de harde als de zachte criteria en brengen daarna, met compleet CV en profielschets, geschikte kandidaten onder uw aandacht. De beslissing om kennis te maken met een kandidaat, of zelfs direct te laten starten, ligt volledig bij u. Wij werken op basis van “no cure no pay”, u betaalt dus alleen als wij de perfecte kandidaat gevonden hebben! 

Vriens Archeo Flex biedt een uitgebreid scala aan diensten. Wilt u flexbel blijven zonder gedoe? Wij nemen het werkgeverschap inclusief risico's en administratie, graag van u over. Door ons geselecteerde kandidaten komen in dienst van Vriens Archeo Flex en worden bij uw bedrijf te werk gesteld middels uitzenden of detacheren. Ook wanneer u zelf een kandidaat hebt geselecteerd, behoort dit tot de mogelijkheden; de zogenaamde 'eigen werving zonder exclusiviteit' constructie.

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen? Werving en selectie voor structurele vacatures, contracting van ZZP’ers en arbeidsrechtelijke advisering. Kijk ook eens op ons platform www.erfgoedwerkt.nl