Home > Medewerkers

Medewerkers

Vriens Archeo Flex is dé werkgever voor erfgoedspecialisten!  

Of je nu een tijdelijke opdracht of langetermijnbaan zoekt, wij staan voor je klaar om de perfecte match te vinden. Ons specialisme strekt zich uit van archeologie tot monumentenzorg, cultuur- en bouwhistorie, fysische en historische geografie, en het museale domein. 

Bij Vriens Archeo flex draait alles om persoonlijk contact en de juiste match. Wij willen jou als persoon leren kennen en daarom beginnen we altijd met een persoonlijk kennismakingsgesprek waarin we jouw wensen met betrekking tot jouw nieuwe uitdaging bespreken en wij uitleggen hoe wij werken. Pas wanneer wij weten wie de persoon achter het CV is, kunnen wij de perfecte baan voor jou vinden! 

Wanneer we een match hebben kan je direct aan de slag in jouw nieuwe functie. We werken dan in een driekhoeksverhouding: jij als werknemer, wij als werkgever, en de opdrachtgever. Jij gaat aan de slag op de locatie van de opdrachtgever, onder hun toezicht en begeleiding, terwijl wij alle werkgeverstaken op ons nemen. Je kan hierbij denken aan de contracten, salarisbetalingen, pensioenopbouw en persoonlijke loopbaanbegeleiding. Hoewel wij dan op de achtergrond opereren, blijven we wel betrokken bij jou en bieden we actieve begeleiding en hebben we regelmatig contact! 

Kom jij voor ons werken bij de meest uiteenlopende opdrachtgevers? Schrijf je dan in, of kijk eens op de vacature pagina. Wij kijken ernaar uit om met jou samen te werken!