Over ons

De naam dekt de lading niet meer. Vriens Archeo Flex is de specialist op het gebied van vacatures binnen de gehele brede culturele erfgoedsector – waaronder, maar zeker niet alleen, op het gebied van archeologie.

Wanneer u zoekt naar ondersteuning bij uw projecten of uitbreiding van uw team, hebben wij vaak aan een half woord genoeg. Vriens Archeo Flex heeft jarenlange ervaring in het selecteren van kandidaten binnen de culturele erfgoedsector en is goed bekend met wat er speelt. Laat de werving en selectie maar aan ons over.

Home > Over ons

Kernwaarden

Bij Vriens Archeo Flex geloven we sterk in persoonlijk contact en het bieden van aandacht aan zowel onze klanten als onze medewerkers. Wij streven ernaar om een hechte band op te bouwen met onze klanten en zorgen ervoor dat u altijd een vast aanspreekpunt heeft binnen ons team.

Uw vaste contactpersoon bij Vriens Archeo Flex leert u en uw organisatie goed kennen. We hechten veel waarde aan betrokkenheid en investeren tijd in het begrijpen van uw bedrijfscultuur, waarden en behoeften. Door deze diepgaande betrokkenheid zijn we in staat om niet alleen te matchen op kwalificaties, maar ook op de juiste persoonlijkheid en het perfecte teamlid voor uw organisatie.

Wij begrijpen dat een succesvolle samenwerking verder gaat dan alleen de juiste vaardigheden. Het gaat om het vinden van een medewerker die perfect past binnen uw organisatie, die dezelfde visie en waarden deelt en zich gemakkelijk kan aanpassen aan uw bedrijfscultuur. Door onze persoonlijke aanpak en diepgaand inzicht kunnen wij deze match tot stand brengen.

Bij Vriens Archeo Flex streven we naar duurzame relaties, gebaseerd op vertrouwen, open communicatie en wederzijds begrip. Of u nu op zoek bent naar een geschikte medewerker voor een specifiek project of op lange termijn, wij zijn er om u te ondersteunen en uw verwachtingen te overtreffen.

Kies voor Vriens Archeo Flex en ervaar het verschil van onze persoonlijke aanpak. Wij staan klaar om uw organisatie te helpen groeien door het vinden van de perfecte match, waarbij we niet alleen kijken naar kwalificaties, maar ook naar de persoon achter het cv. Samen creëren we een succesvolle samenwerking en bouwen we aan een betere toekomst voor uw team.

Klik op één van onze namen voor meer informatie over ons. 

Directeur

Esther Vriens

HR Adviseur

Nancy van den Burg

HR Adviseur

Amber Janssen

Junior HR Adviseur

Seray Tümkaya

HR Medewerker

Maartje Vermeer

Administratief Medewerker

Caroline van de Hout